Yavru kedilerin 2. dönemlerindeki 4-12 Ay besinsel ihtiyaçları aynı oranda önemlidir. Yavrunun hassas olan organizması 3 kritere göre yavaş yavaş güçlenir. Sağlıklı büyütme için, uygun oranda kalsiyum, vitamin ve diğer gerekli besinlere ihtiyaç duyarlar.
1. Düzenli bir büyüme için, uygun oranda kalsiyum, vitamin ve diğer gerekli besinler içerir. 2. İçerdiği özel bitkisel ve mineral kaynaklı hammaddeler maksimum sindirim güvenliği sağlar. 3. İçerdiği " özel lezzetler" sayesinde en nazlı yavruların bile mamayı iştahla yemesini sağlar.
Genel olarak yavrunun sindirim kapasitesi artarken, besinleri sindirme yetenekleri de yavaş yavaş artar. Kemiklerin son şeklinin oluştuğu bu dönemde, gelişme yaşına kadar da yavaş bir şekilde devam eder. Yavrularda 4. aydan sonra kalıcı dişler çıkmaya başlar. Kuru Mamanın İçeriği : Kurutulmuş kümes hayvanları eti,mısır unu,kümes hayvanları yağı,pirinç,mısır,mısır glüteni,kurutulmuş kümes hayvanları karaciğeri,Bitkisel lifler,pancar küspesi,mineraller,bitkisel yağ,maya,balık yağı,yumurta tozu,frukto-oligo-sakkaritler,İz elementler,L-lizin, taurin.
Analiz :
Ham protein (min) 36,0%,
ham yağ (min) 17,0%,
ham lif (max) 3.5%,
nem (max)% 8.0,
omega 6 yağ asitleri (min) 4,53%
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.