MİDOS Midos Kuzulu Yavru Köpek Maması 15 KG
MİDOS Midos Kuzulu Yavru Köpek Maması 15 KG

Midos Kuzulu Yavru Köpek Maması 15 KG

Marka : MİDOS
İndirim Oranı : %10 İndirim
Fiyat : ₺2.000,00(KDV Dahil)
İndirimli : ₺1.800,00(KDV Dahil)
Barkod : 8690568100476
:

 

 Midos Kuzu Etli Yavru Köpek Maması 15 KG

 Midos Kuzu Etli Yavru Köpek Maması ; yavru köpeklerin günlük beslenme ihtiyaçlarını karşılamak üzere formüle edilmiş kuzulu tam ve dengeli köpek mamasıdır.

İçerdiği prebiyotik mannanoligosakkarit ile yavru köpeklerin sindirim sistemindeki yararlı mikroorganizmaların ve sindirimi gerçekleştiren organellerin sayısını arttırarak bağırsak sağlığını ve

bağışıklık sistemini destekler.

Kenevir tohumunda bulunan omega 3 yağ asitleri ve arjinin ile köpeğinizin sağlıklı olmasına yardımcı olur, antioksidan özellikleri ile bağışıklık sistemini güçlendirir. 

İçerdiği özel lif konsantresi ile bağırsak sağlığını korur. Enerji metabolizmasını düzenleyici etkisi ile köpeğinizin ideal silüetini korumasına yardımcı olur.

 

TAM BESLEYİCİ KURU YAVRU KÖPEK MAMASI

Ham Protein:                 %32

Ham Yağ:                        %19

Ham Kül:                         %8

Ham Selüloz (Lif):          %2

 

İÇİNDEKİLER :  Kuzu proteini (%22), pirinç, mısır, tavuk proteini, tavuk yağı, konsantre lignoselüloz, mısır gluten unu, şeker pancarı posası, bira mayası, tavuk ciğeri aroması, kurutulmuş peynir

altı suyu tozu, kenevir tohumu, kızılcık, yaban mersini, spirulina, vitamin ve mineraller, mikronize klinoptilolit, mannanoligosakkarit, betaglukan, yucca schidigera, quillaja saponaria, L karnitin (3a910), antioksidanlar: bitkisel yağdan elde edilmiş tokoferol özü (1b306(i)), askorbil palmitat(1b304) ve biberiye özütü.

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR