Purele Catnipli Kedi Oyun Spreyi 100 ml
Purele Catnipli Kedi Oyun Spreyi 100 ml

Purele Catnipli Kedi Oyun Spreyi 100 ml

Marka : Purele
Fiyat : ₺81,59(KDV Dahil)
Barkod : 8680782190148
:
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Purele Catnip Kedi Oyun Spreyi 100 ml KULLANIM SAHASI : Purele Play spray PURELE™ Play sprey kedilerin ve oyun oynayan yavruları izin verdiğiniz bölgelere çekecektir. Kullanım Talimatı: Spreyi sıktığınız ürünü top, minder vb. gibi ürünlerde kediler için özel bir çekicilik sağlayarak ona karşı ilgi uyandırır. GENEL UYARILAR: Gıda malzemelerinden uzakta, çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza edilmelidir. Uygulama sonrası eller su ile yıkanmalıdır. Gözlere, ağıza, kulaklara, burun ve genital bölgelere uygulanmamalıdır. MUHAFAZA ŞARTLARI ve RAF ÖMRÜ: Kendi ambalajı içinde, oda ısısında, direkt güneş ışığından ve nemden uzakta muhafaza edilmelidir. Raf ömrü üretim tarihinden itibaren 2 yıldır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adetin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR